Gruppresor

Skapa er egna Gruppresa till Sydafrika

Vi på Sydafrikaexperten specialiserar oss på skräddarsydda resor, där kunden själv får komma med önskemål och förslag på vad som ska ingå.

Vi kör själva inga busslaster el gruppresor till Sydafrika med avgång varje vecka, utan fokuserar istället på att hjälpa resebyråer, företag, mindre grupper och sällskap mfl att boka boende, transport, dagsutflykter m.m.

        Minna hjälper er planera resan

                   Minna hjälper er planera resan

Minna Nilivara, grundare av Sydafrikaexperten är Auktoriserad lokalguide i Sydafrika och kan anlitas som svensktalande guide för såväl stora som små grupper.

Ofta har ett företag el resesällskap ganska bra hum om vad de vill se och göra, men tillsammans kan vi se till att er resa till Sydafrika blir perfekt. Vi finns på plats strax utanför Kapstaden och har bra koll på det mesta.

Vi lägger inte på några extra avgifter, utan ofta kan vi erbjuda er som grupp lite rabatt då vi har bra avtal med de flesta hotell och B&B´s runtom Sydafrika.

Åk på spännande Safari i Sydafrika

           Åk på spännande Safari i Sydafrika

Vi har också haft ett antal konferens-kunder och Sydafrika är ett perfekt resmål för stora som små företag, som vill kombinera nytta med nöje…

Så är ni en vinklubb som är sugna på att resa runt i Sydafrikas vindistrikt, eller kanske en grupp vänner på säg 8 personer som vill göra safari, ett företag som ska till Sydafrika med 50 anställda el kanske en resebyrå som vill göra en gruppresa till Sydafrika?

Hör av er till oss!

Vi kan Sydafrika!