Vi söker just nu 2 nya medarbetare till kontoret i Sydafrika!

Detta är 2 lärlingstjänster el “Trainee platser” så man behöver inte nödvändigtvis ha jobbat i resebranschen tidigare, utan tanken är att man lär sig jobbet från grunden.

Däremot är det viktigt att man är service-minded, van att jobba hårt och är extremt organiserad.

Har man rest runt i Sydafrika tidigare så är det naturligtvis en stor fördel.

Man kommer få ta mycket eget ansvar och ha många bollar i luften så det gäller att man ger 100% under de 6 månader som trainee tiden pågår.

Efter första säsongen hoppas vi kunna erbjuda en fast tjänst.

 

 

Här är lite mer info om tjänsten:

 

Varaktighet: 1 nov 2013 – 1 maj 2014, eventuellt längre.

 

Arbetsuppgifterna är mestadels administrativa så god datavana är ett måste och självklart måste man ha bra svenska och engelska i både tal och skrift.

B körkort krävs.

Man kommer få svara på mail, sätta ihop reseförslag till kunder, enklare bokföring, jobba med hemsidan, göra ordning vouchers och välkomstpaket, möta kunder på flygplatsen, göra hotell inspektioner och mycket mer.

Vi står för flygresa t/r, reseförsäkring, visa kostnader, boende, vissa måltider, mobiltelefon & internet. Man får också en mindre lön för att täcka övriga levnadskostnader.

Arbetsplatsen kommer bli någonstans i Kapstaden med omgivning och man kommer bo i anslutning till kontoret.

Om du tycker detta låter intressant och har ett genuint intresse av Sydafrika och jobbet som reseproducent, skicka din ansökan till mig: info@sydafrikaexperten.se och berätta lite mer om dig själv och varför just du ska ha en av dessa platser.

Sista ansökningsdag: 5 juni

Hoppas höra ifrån er!