Nu är det 6 år sedan som jag (Minna) tog det stora klivet från anställd till egen-företagare. Och vilken resa det varit! Intresset för Sydafrika som en destination har stadigt vuxit under åren, och nu har vi kunder som reser med oss för 5:e gången!

Helt otroligt!

 

sydafrikaexperten 6 år 2

Är så tacksam över att ha världens roligaste jobb och ser fram mot ännu en spännande säsong!

I år är det extra många som bokar safari, och det är kanske inte så konstigt med tanke på att Sydafrika fortfarande är ett väldigt prisvärt resmål, där man får mycket för pengarna och då kanske det är många som unnar sig det där “lilla extra”.

Även Kapstaden är som vanligt ett givet “måste” och här märker vi att många väljer att stanna lite längre än tidigare år…Gärna 5-7 nätter.

Vi har dessutom fått ett flertal förfrågningar från par som vill gifta sig i Sydafrika och detta är något vi håller på och utvecklar ytterligare, där vi kommer kunna erbjuda ännu fler bröllops-alternativ. Jag och min man Fredric gifte oss på en vingård i början på året och detta har naturligtvis inspirerat oss till att lägga lite extra fokus på bröllop.

bröllop collage hemsidan

Vi hade vår familj, släkt och vänner närvarande, men ofta väljer folk att “fly” ifrån alla bröllopsbestyr, och vill ha en enkel vigsel på stranden el på en vingård, helt utan gäster.

Vi kan hjälpa till med små som stora bröllop.