På den här sidan har vi samlat några av de mail som vi fått från kunder som rest med oss.


Hej Minna! Tack snälla för allt! Oj vad vi gillade Naledi Lodge. Helt magiskt ställe och fantastiska rangers!

Vi gillade att vandra (körde appen alltrails vilket funkade toppen) – vi rekommenderar alla att gå upp och ner och INTE åka kabinen. Finns massor av leder att välja på samt även på andra ställen.

Surfningen i Muizenberg (Surf Emporium anlitade vi) är också att rekommendera till alla eftersom förutsättningarna är optimala där.

Middagar/Luncher som var favoriter:

Tintswalo för lunch vid Chapmans Peak

Vingård Buitenverwaching med lunch på Beyond

Kloofstreet middag

Blacksheep middag

Ja, det mesta när det gäller mat och dryck var jättebra tyckte vi!

Återigen tack för all hjälp. Hälsningar från Familjen Romney som hade en helt fantastisk resa!! (totalt 12 dagar)

Reste med oss Dec 2022

 


Vi är supernöjda med allt! Boendena var verkligen toppen, alla väldigt fräscha, bra frukostar, trevlig o hjälpsam personal/värdar. Vi rekommenderar alltid er med glädje till alla som planerar att resa till Sydafrika 🤩

La Colombe var en fantastisk upplevelse om vi pratar restauranger.

Att boka guidning med Jim borde alla göra.

Kariega underbart, även tredje gången som det var för ett par av oss! Fick t.o.m. se lejon jaga!

Anna Z med familj – mars 2023   (Rest med oss flera ggr tidigare)


 

Resan var helt perfekt, allt stämde vi är så nöjda. Så många upplevelser och så många trevliga och gästvänliga personer på alla våra boende😊.  Sydafrika är ett trevligt land trots mkt fattigdom som tydligt syntes i Kapstaden. Jag kan föreställa mig hur fint det är på sommaren, vi hade lite regn och blåst med även dag med strålande sol.

Mvh

Anna, Sven-Olof och Louise Bernhoff

Reste med oss juni 2023


Hej Madelen och Minna,

Vill bara meddela att vi nu efter c.a en vecka i Sverige igen , har hunnit att reflektera på resan som vi gjort till S-A och vi är alla supernöjda!!!

Vill tacka för bra support från er och ett kanon upplägg på resan, vi är nöjda med allt ,och vi kan inte riktigt hitta något att klaga på eller som vi skulle vilja gjort annorlunda. 

Vi kan tänka oss att åka dit igen och vi rekommenderar er varmt för andra av våra vänner som går i framtida Syd Afrika planer av de vi känner !

Tusen tack och kramar från familjen Wagnsson

Reste med oss nov 2022


Hej Minna,

Vi har haft en fantastisk resa! Alla delar var härliga upplevelser. Som du vet startade vi vår resa i Kapstaden och bodde på Blackheat Logde, där vi stortrivdes. Personalen var underbar och familjär och löste allt vi frågade om, rummen var kanon. Vi skulle absolut bo på detta ställer igen och kan varmt rekommendera det till andra.

Vi hann med det vi hade tänkt, hopp on hopp off buss tog vi första dagen och det var superbra för att lätt kunna lokalisera sig. Vi hoppade av så att vi fick se den botaniska trädgården som var så vacker, även ett stopp så vi lunchade vid Camps Bay.

I övrigt klättrade vi uppför lionhead som var en häftig upplevelse. Även en tur med linbana upp till Tablemountain hann vi med. Åt gott på restauranger vid Waterfront, Camps bay och en dag tillbringade vi vid de olika stränderna vid Clifton Beach där vi också åt väldigt god mat.

Turen till Godahoppsudden, pingvinerna som vi bokade via er var toppen. Jättebra chaufför som på trevligt sätt berättade om vad vi såg. Då vi var bara vårt gäng var han flexibel och på vår önskan körde han oss och följde med till Bo-Kaap. Vi använde Uber som ni rekommenderat och det fungerade klockrent.

Resan gick sedan vidare till Franschhoek som vi tyckte mycket om, även där var hotellet toppen och vi blev väl omhändertagna. Vi åkte winetram (grey line) och det var supertrevligt.

Stannade på Rickety bridge där vi bokat lunch, mousserande vinprovning på Le lude som verkligen var en pärla, såå fint och vackert.

Vi var även på Grand Provance där vi också besökte Cheetah outreach.  Franschhoek var också en så mysig by men fina butiker och bra restauranger. Vi hade inte bokat bord innan vi kom men det löste sig bra varje kväll. De människor vi mött har verkligen varit så positiva, hjälpsamma och gästvänliga.

På nyårsafton åkte vi sedan vidare till Umlani Bushcamp, resans höjdpunkt där vi också haft det helt fantastiskt, hade nog tänkt att det kanske blir lite väl mycket med 6 gamedrives, men icke! Det var lika spännande varje gång. Vi fick se big five, kom väldigt nära vilket var häftigt.  Vi var här i tre nätter  för att sedan tillbringa en sista natt på ett hotell nära Hoedspruit.

Vi är alla så nöjda med resans alla delar och med er som hjälpt oss med bokningar av hotell och transfer. Har också varit väldigt värdefullt att vi kunnat maila dig och Madelene och alltid fått snabbt svar och bra service när vi planerade resan.

Ingrid med familj som reste med oss julen 2019


Hej på er!
Tack för en fantastiskt anordnad resa!!!
Allt klaffade perfekt, Umlani heeeeelt otroligt!
Vi fick se leopard varje dag, galet, thunderstorm magiskt att var ute åska,blixtar,REGN!
Haha dyngsura.. hur häftigt som helst, vilka drivers och tracker.. Shaddy galet trevlig.. lite för nära kontakt med lejon.. inte vanligt att man verkligen blir skrämd som vuxen – respekt… hoedspruit också väldigt bra, Mbali kan ni absolut rekommendera till alla era kunder. Jättebra!

Dock kommer vi nog hoppa det och flyga direkt till Kapstaden nästa gång…mest för att där är så mycket mer att se… vilket hotelll!! Bara bäst, den personalen… Riano… så trevlig, här snackar vi familjekänsla.. det blev det även på umlani..
Franschhoek underbart fint, så god mat!!

Tack för hjälpen med bokningarna.. vi fick bästa service… dock så räckte det med en dags vin tur för oss, men skönt att gå och strosa.

Vi är så väldigt väldigt nöjda med vår resa som ni satte ihop! INTE sista gången till Sydafrika!! Detta gav mersmak!

Pia & Bosse som reste i feb 2019


Hej Minna!

Vi har alla nu kommit hem och vaknat upp i ett sommarlikt Stockholm!

Vi vill ge dig ett stort TACK för allt Du har gjort för oss. Det har varit en fantasistisk resa med oförglömliga minnen.

Allt har fungerat till 100%.

Sunrock B&B var bra som övernattning första kvällen och Hansa i Swakopmund var ett mycket charmigt och trevligt hotell. Rovos Rail överträffade våra förväntningar och utflykten till  Etosha var 5-stjärnig!

Det som kommer att etsas fast i våra minnen för evigt var bushdinner under stjärnhimlen i Nabiaöknen.

Tack ännu en gång och vi vill önska Dig lycka till och stor framgång för ert företag och nästa gång vi har planer för ett besök i södra Afika så kommer vi att höra av oss.

En stor tackkram från oss alla!

Thomas med vänner som reste till Namibia med Rovos Rail Maj 2018


 

Hej Minna

 

Efter att kommit hem från Sydafrika för några dagar sedan vill vi passa på att tacka!

 

Resan vi gjort är den absolut bästa resan vi varit på. Det är hela familjen överens om.  Safarin var fantastisk där vi på två dagar fick se the big five. Fantastisk Lodge med väldigt kunnig och trevlig personal. Vi blev väldig väl omhändertagna och alla som var där samtidigt med oss var riktigt trevliga!

 

Mottagandet på flygplatsen i Kapstaden var oklanderligt. En dam mötte oss och körde oss till An African Villa där Keith tog hand om oss och gav oss en grundlig genomgång hur vi skulle uppleva Kapstaden bäst på de tre dagar vi hade där. Fantastiskt guesthouse med 5 stjärnig service. Den varma chokladen på frukosten gick verkligen hem hos Sebastian.

 

Hyrbilen hämtade vi ut på Avis och allting gick bra!

 

På the Beautiful South hade vi några fantastiska dagar med luncher, vinprovningar och middagar i Stellenbosch. Peter och Katarina ina var ett föredömligt värdpar som gjorde allt för att vi skulle trivas. Uppträdandet på Amazink var världsklass. Avslutningsnatten på Spier var bra men jag föredrar nog att bo på ett Guesthouse.

 

Vi vill bara tacka dig för att alla bokningar och tips du gett oss. Alla har varit värdefulla och fungerat klockrent under hela resan. Vi kommer sprida detta så gott vi kan och hoppas att de som funderar på att åka kommer använda sig av dina tjänster!

Vi är redan sugna på att uppleva Sydafrika igen och då kommer vi vända oss till dig för tips och bokningar.

 Bästa Hälsningar

 Familjen Bäckbom

Reste med oss dec 2014

Familjen Bäckbom

Familjen Bäckbom


Hej Minna,

Vi är tillbaka nu efter den fantastiska Sydafrika resan!

Vill bara tack för ett fint upplägg och vi kommer rekommendera dina tjänster till alla vänner o bekantar.

Alla boenden var topp! Alla transfers funkade perfekt. Safarit i Motswari fantastiskt!

Bilen var enkel att hyra via din hemsida!

Stort tack från nöjda resenärer!

 

Kristina Hendess Och Roger Olofsson- Reste med oss juni 2014

 


Hej Minna! 

Tack för en fantastiskt resa. Vi är så nöjda med den, en riktigt lyckad resa på alla plan.

Har rekommenderat er vidare! Mycket smidigt att få så mycket hjälp via er, och därmed få bo på dessa mysiga ställen. 

Familjen Westin som reste med oss Nov 2018

 


Gunnel o jag vill tacka för den fina resa som detta innebar.  Allt har fungerat utomordentligt som hämtning till hotell transport till buss o hämtning loge. Maten helt utmärkt likaså personalen. Till sist var safariutflykterna mycket bra med duktig chaufför o spanare. Än en gång ett stort tack!

Hälsningar

Leif o Gunnel- Reste med oss våren 2018


Hej Minna.
 
Tack för en helt fantastiskt bra sammansatt resa, faktiskt en av mina allra bästa och jag hade gärna stannat några veckor till. Alla boenden och platser var mer än tillfredsställande och vi har träffat många trevliga, hjälpsamma människor.
Vi har sett och upplevt så många fina platser och safarilivet was amazing.
Dagsturen runt kaphalvön, hajdykningen, vindistrikten med provning av både öl, vin och choklad, ja allt, kan rekommenderas.

Det var också intressant att se skillnaden i boendemiljöerna nere vid kusten och de som låg längre  upp i landet.
 
Kort har vi knäppt i mängder, men ännu inte hunnit gå igenom. Kanske har vi något/ några som kan vara värt att visas så småningom. Jag lade kontinuerligt in uppdateringar och bilder på FB under resans gång och har fått oerhört positiv respons på allt. Kanske kommer någon av mina vänner att nappa och ta sig iväg. I så fall kommer jag att varmt rekommendera dig och din firma.

Mie m familj som reste med oss feb 2014


 

Hej Minna,

Nu var det ett litet tag sedan vi kom hem från vår Sydafrika-resa och vi har hunnit fira jul och nyår och starta igång det nya året.

Vi ville bara höra av oss och tacka så mycket för att ni hjälpte oss att få en fantastisk vistelse i Sydafrika. Hela upplägget var toppen. Alla ställen vi bodde på var otroligt bra (Manor38 i Port Elizabeth, Amakhala Game Reserve, Bayside lodge i Plettenberg, Fraai Uitzicht (fantastisk mat!), Hunneyball House i Stellenbosch, Portswood Hotel samt sist men inte minst An African Villa i Kapstaden. Trevliga ägare och personal på alla guesthouse som tog väl hand om oss.

Välkomstpaketet med vägbeskrivningar och tips på aktiviteter och restauranger var toppen. Vi åt på flera av de ni tipsat om, bl a Emily Moon. Härligt ställe.

Så, som ni förstår är vi jättenöjda. Vi vill gärna se mer av Sydafrika och dess grannländer så vi hoppas det blir möjlighet till detta någon gång framöver.

Stort Tack!

Med vänliga hälsningar

Agneta och Arno

Reste med oss Dec 2016


Hej Minna!

Vi har haft en helt underbar vistelse i Sydafrika. Sett många fina djur, dagarna med safari var helt fantastiska. Vi har också fått se mycket vacker natur under vår resa.

Allting har klaffat klockrent, så stort tack för din insats.

Med vänlig hälsning,

Ing-Marie och Mårten- Reste med oss feb 2018

 


Hej Minna och Fredric !

 
Vill bara tala om att vi hade en fantastisk tid i Sydafrika. Det fungerade mycket bra med boendena som ni hade bokat. Alla var bra, men det som var något alldeles extra var Fraai Uitzicht. Vacker miljö, fin lodge, suverän mat och supertrevligt ägarpar! Nambiti plains var också helt underbart. Vi fick se både stora och små djur. Dessutom var guiden kunnig när det gällde växter, buskar och träd. Maten var också mycket bra. Tempel Wines var intressant med sina pinotage-viner. Alf ordnade en mycket trevlig vinprovning med bra information.
 
Tips på restauranger i Kapstaden är Beleza, som ligger i hörnet av Burnside och Kloof nek Rd. De serverar mycket bra och vällagad portugisisk och italiensk mat.
En annan bra restaurang är Royal Eatery på 273 Long St. De serverar jättegoda hamburgare. De är inte dyra. Det var överlag billigt att äta ute.
 
Vänliga hälsningar
Elisabeth och Mats
Reste med oss feb 2014
 

 
Hej Minna!
 
Vi är supernöjda med vår resa! Vi hade höga förväntningar men det blev t.o.m. bättre än vad vi hoppades på. Samtliga boenden var fantastiskt bra och vi skulle rekommendera vem som helst att kopiera vår resa rakt av. 
Lagom lång tid att stanna på alla ställen tyckte vi. Safarin var nog det bästa av allt och Nthambo var jättebra med jätteduktiga guider!
Trevligt med gemensamma måltider och tänk att vi fick se big five!
 
Så tusen tack till dig för ett kanonupplägg som gjorde vår bröllopsresa till ett minne för livet!
Vi kommer definitivt att rekommendera Sydafrikaexperten till vänner och bekanta som ska åka till Sydafrika.
 
 
Mvh
Martin & Tove- Reste med oss feb 2014
 

 
Hej Minna!
Allt har fungerat jätte bra, från de vi blev hämtade av Fredrik ( tack för det goda vinet) till att vi lämnade hyrbilen vid flygplatsen.
 
I Kapstaden gillar vi den blåa bussturen, man upptäcker nya saker varje gång.
 
Tipsen du gav på restauranger var under hela resa bra.
Vår favorit i Kapstaden blev Ricks Cafe riktigt mysigt,jätte god mat.
Allt fungerade bra i Hermanus och vi fick äntligen se val
ar. Resaurangen vi återvände till var Bistro och där kunde man sitta och se valar samtidigt som man åt en utmärkt måltid,lunch eller middag.
Fraai Uitzicht var helt och hållet outstandig på hela resan. Boende,mat,vin service och omgivingarna var toppen!
Vi kan tipsa om ett mysigt utflyktsmål med gång avstånd,“Marbrin Farm Olivers Growers” jättemysig oliv farm, där man fick provsmaka och köpa div. olivprodukter, mycket trevliga unga ägare, som brann för verksamheten.
Stellenbosch, hos Peter och Kattis blev en trevlig vecka med många intryck.
Kåkstaden med Madibas guidning och showen var två spännande upplevelser.En annan sak vi vill rekommendera är Lejon parken som ligger mellam Paarl och Stellenbosch särskilt mån.onsd.fred. eftermiddag,då djuren matas ,så häftiga djur, på ett par meters avstånd, var en upplevelse,där finns också en park under uppbyggnad med apor. Alla djur är omhändertagna och räddade från svåra förhållanden och personalen var så engagerade i sina djur.
Med facit i hand,så hade vi avlutat resan i Fraai Uitzicht, vi är verkligen tacksamma att du tipsade om ett av era favorit ställen, ett sånt ställe hittar man aldrig själv.
Vi börjar redan fundera på ny resa,men någon annan stans i Afrika
Vi hörs igen
Vänligen Anki o Hasse- Har rest med oss 2 ggr
 

 

Hej Minna,

Åter hemma från en fantastisk resa!

Tack för dina rekommendationer. Rhulani var underbart ställe. Så trevlig och vänlig personal. Jättegod mat och servisen var supermax. Vi hade en jättefin “stuga”.

Vår guide/ranger, Sean, var kunnig och jätte trevlig och hade en bra park att visa upp.

Trasfern gjordes intressant av att drivern (Erik) underhöll oss med en suverän “historieundervisning” .

Vi kommer att rekommendera er och den info som vi fick inför resan.

Best Regards

Ann-Charlotte & Anders- Reste med oss april 2018

 


 

Servicen från dig/er har varit exceptionellt bra! 

Det bästa enligt min mening är, att vi fick känslan av att ni hela tiden ville att vår resa skulle bli så bra som möjligt, inte att ni försöker sälja in en produkt till oss.

Ni upplevs mera som en serviceinrättning än en kommersiell resebyrå och det är nog det bästa betyg ni över huvudet kan få! Sen hoppas jag givetvis att ni tjänar pengar på det ni gör och att ni får god lön för mödan, det är ni sannerligen värda.

Du ska också veta Minna, att du fick väldigt mycket cred från de B&B där vi bodde. Flera stycken sade att du var den proffsigaste researrangören de jobbade med, du var strukturerad och ordningsam osv.

Så ett stort tack för er hjälp med vår reseplanering, ni hade en stor del i att vi upplevde resan så positivt!

Vänligen

Ann och Peter

Reste med oss hösten 2013


Hej Minna!

Igår kom jag hem ifrån den bästa resan jag har gjort I mitt liv.

Stort tack för fantastisk service och ett fantastiskt resepaket. Allt funkade jättebra under resan. Boendet I Johannesburg var kanon och African On Foot var hur bra som helst. Kommer garanterat boka fler resor via er I framtiden!
STORT TACK än en gång.

MVH
Elise som reste med oss mars 2015


Hej Minna!

Tack för att du hjälpte oss att planera vår semesterresa i Sydafrika.

Vi är så nöjda med allt men inser att vi bra sett en bråkdel av vad Sydafrika har att erbjuda. Nästa gång  vi beöker Sydafrika så stannar vi nog lite längre på respektive plats och bara njuter…..

Vi har bott fantastiskt bra och vi har blivit mycket välkomna på alla boenden. Ett stort plus till Antrim Villa och Beach Villa Wilderness. Höjdpunkten på resan var nog Umkumbe Safari Logde, precis i vår smak, lugnt och stilla och mycket trevlig personal. Såg inga lejon men leopard, noshörning, elefanter, flodhäst, zebror, giraffer, hyenor, vildhundar, afrikansk buffel, antiloper, fåglar och många fler djur 😊.

Vi vill även tacka för att du tipsade om privat guide för Kaphalvön. Vi var jätte nöjda med Allan, vilken lyx att få privat guidad tur runt Kaphalvön.

Gott Nytt År!

Vänligen

Eva & Jonas

Reste med oss dec 2016


Hej Minna!
Vi är fortfarande omtumlade över denna fantastiska resa som du organiserat åt oss, all heder åt dig och Fredrik. Allt har klaffat perfekt, inga som helst missöden. Vi sammanställer och återkommer.
Och än en gång, tack……ni är bäst!
Jag brukar säga, att har jag besökt ett land en gång återvänder jag aldrig, men detta gäller inte Sydafrika!
Nästa gång tar vi golfklubborna med oss och hör av oss till dig för planeringen Emoji
Camilla

Reste under hösten 2013


Hej Minna!

 
Vi har haft en fantastisk resa. Allt fungerade perfekt och det blev en bra mix av äventyr, upplevelser och fina vin- och matnjutningar.
Vi hade stora förväntningar men de överträffades med råge. 
Tack för en perfekt arrangerad resa!
Hälsningar Monica och resten av gänget- Reste jan 2015
 
kamelontBild från Monica med resesällskap​
 

 

Hej Minna,

Jag vill bara börja med att tacka för all fantastisk hjälp från dig.
Vi hade höga förväntningar på vår resa till Sydafrika men de förväntningarna slogs med råge.
Allt var helt perfekt. Alla guesthouses var precis så trevliga och personliga som i dina beskrivningar. Framför allt vill jag framhålla Umlani som bjöd på en upplevelse utöver det vanliga. 
Vi hade aldrig kunnat ordna den här resan utan dig. Det är ovärderligt att få den hjälpen från er som faktiskt varit på dessa ställen och dessutom spar det massor med tid!

Tusen tack än en gång!

Hälsningar,
Ulrika och Anders

Reste hösten 2014
 

Hej Minna

Vill tacka dig för ett fantastiskt fint upplägg av vår resa till Sydafrika. Allt fungerade perfekt. Safarin på Umlani var helt underbar, så skön stämning på campen och alla fantastiska djur!

En annan positiv upplevelse var på Tempel vingård, så intressant att höra om Alf och Maris erfarenheter och kunskap om landet.

Hälsningar från nöjda resenärer,

Birgit o Tommy 

Reste med oss nov 2016

 
För fler omdömen och feedback, kan ni även kika in på vår Facebook sida där flertalet kunder recenserat oss.