Rovos Rail- En av världens lyxigaste tågresor

Vill man uppleva något alldeles extra under sin resa i Sydafrika så ska man åka på en tågresa med Rovos Rail. Detta är ett av världens mest kända och lyxigaste tågresor.

Den populäraste sträckan är att åka från Pretoria ner till Kapstaden, men vi har på senare tid även haft ett flertal kunder som valt att åka från Pretoria upp till Viktoriafallen el tvärtom.

Vi har många kunder som väljer att besöka Viktoriafallen när man ändå ska till Sydafrika och då är det perfekt att åka med Rovos Rail ena sträckan, och flyga den andra sträckan.

Den sträckan som de allra flesta ändå väljer att resa, mellan Pretoria och Kapstaden, tar ca 48 timmar och ombord förflyttas man tillbaka i tiden med viktoriansk inredning och en känsla om en svunnen tid.

Under dagtid är rekommenderad klädsel “smart casual” men på kvällen klär man upp sig och herrarna måste ha minst kavaj och slips.

Middag intas i den vackra matsalen och mat och dryck är av högsta kvalité. Under resan görs även ett par stopp och resenärerna har möjlighet att bl a besöka diamant-staden Kimberley och Matijesfontein, en viktoriansk stad där tiden stått stilla.

Att resa med Rovos Rail är något alldeles extra och en “once in a lifetime” resa som passar perfekt om man firar en jämn födelsedag el vill lyxa till det och göra något väldigt annorlunda.

Det blir garanterat ett minne för livet!

Deluxe Suite

Finns 3 klasser på Rovos Rail.

 Pullman Suite som är den minsta kupén med sina 7 kvadratmeter och eget badrum med dusch. Under dagen fälls sängen upp och används som soffa.

Deluxe Suite är 11 kvadratmeter stor och här finns även plats för två extra fotöljer.

Royal Suite är den största med hela 16 kvadratmeter och inte bara dusch, utan också ett badkar.

Pris:

 

RATES: 1 Oct 2019
to 30 Sep 2020
PULLMAN SUITES DELUXE SUITES ROYAL SUITES
CAPE TOWN R22 350 R33 750 R45 000
VICTORIA FALLS R29 250 R44 000 R58 600
DURBAN SAFARI R22 350 R33 750 R45 000
 

PRICE PER PERSON
SHARING
 includes:
accommodation, meals
and excursions as well
as all beverages, incl.
alcohol, while on board.
Single supplement
+50% on all suites


More details on suites
and life on board >

Pullman Suite

PULLMAN SUITE

Deluxe Suite

DELUXE SUITE

Royal Suite

ROYAL SUITE

 

Alltså från ca 14700 svenska kronor per person och uppåt beroende på vilken sträcka man reser och vilken klass man väljer…

Rovos Rail har bara ett visst antal avgångar varje månad så hör av er till oss med era resedatum så kan vi sätta ihop ett paket som passar.

 

VÄLKOMNA!