Madikwe- Malariafri safari i Sydafrika

MADIKWE GAME RESERVE

Madikwe är Sydafrikas femte största viltreservat och speciellt kända för sitt stora antal vildhundar. Här får endast gäster som bor på de privata lodgerna åka på safari och reservatet är inte öppet för allmänheten. Tar ca 4-5 timmar att köra från Johannesburg och annars rekommenderar vi att man flyger dit med Fedair, el till Gabarone för en kortare transfer.  Ligger vid gränsen mot Botswana. Malariafritt.

 

RHULANI SAFARI CAMP****+

Vår personliga favorit!

Supertrevlig, avslappnad lodge med endast ett tiotal rum som gör att man får en väldigt intim och privat upplevelse. Den här lodgen passar extra bra om man t. ex. är på sin bröllopsresa. 

Hela lodgen är inredd i  jordnära toner och med mycket inslag av trä. Rummen är mysiga och i badrummet finns såväl inomhus, som utomhus dusch. På det privata däcket har man en egen liten pool att svalka sig i. 

Extra plus att man på safarin endast har 6 personer i varje jeep så att ingen behöver sitta i mitten, utan alla har bra sikt och möjlighet att ta foton. 

Finns även en familjestuga med 2 separata sovrum och totalt plats för upp till 4 vuxna och 2 barn. 

Pris från R6500 per person och natt inkl alla måltider och 2 safaris per dag. 

 


 

JACI´S SAFARI LODGES*****

Jacis Tree Lodge

 

Två Lyxiga lodger som vunnit många priser för att de erbjuder schyssta villkor för sina anställda och rent generellt är vad vi kallar “Fair trade”.

Fantastiska rum och överlag mycket hög service nivå!

Perfekt om man reser i ett större sällskap som 6-8 personer eftersom de har speciella familjerum med flera separata sovrum och är väl anpassade för barn i alla åldrar.

Pris: R7965 per person och natt inkl måltider och 2 safaris per dag.

Halva priset för barn under 12.

 


 

BUSH HOUSE****

Bush House hide

Familjär lodge med bara några få rum som drivs av ägarna själva. Perfekt om man är ett lite större sällskap el en familj och kan boka hela lodgen. Vattenhål precis vid lodgen dit många djur kommer och här har man byggt en sk “Underground hide” där man kan sitta och spana på djuren som kommer till vattenhålet för att släcka törsten.

Pris: R4745 per person och natt inkl måltider och 2 safaris per dag. Halva Priset för barn under 12.


TAU GAME LODGE****+

Tau Lodge

Lyxig lodge som även denna passar bra för familjer eftersom de har plats för barnen i sina Deluxe Sviter, men även erbjuder stora Familjesviter.

Ganska stor lodge i jämförelse med ovan alternativ och här har man 30 rum och det finns två stycken pooler att välja mellan och generellt stora allutrymmen. 

 

Pris: R4837 per person och natt inkl måltider och 2 safaris per dag. Halva priset för barn under 12.

 


TUNINGI SAFARI LODGE*****

Tuningi rum

5-stjärnig lodge med ett fåtal rum och plats för 16 personer totalt. Litet och intimt, med mycket hög service känsla.

Sviterna är vackert inredda i härliga jordnära färger och varje svit har en egen utomhusdusch.

Passar även bra för familjer, som kan boka en helt egen del av lodgen för sig själva, eller om man är ett lite större resesällskap så kan man också boka det som kallas för Little Tuningi Private Camp som kan ta max 6 personer.

 

Pris: R7000 per person och natt inkl måltider och 2 safaris per dag. Halva priset för barn under 12.

 

För fler safarialternativ i Madikwe, kontakta oss på: info@sydafrikaexperten.se

 

VÄLKOMNA!