Vi bokar i dagsläget inga flyg till Sydafrika utan det får kunden ordna på egen hand och sedan kan vi hjälpa till med resten.

Det finns ett flertal olika flygbolag att välja mellan och om vi får nys om bra erbjudanden så brukar vi tipsa om detta på vår Facebook sida.

Oftast är det ju enklast att gå in på någon av alla de jämförelse-sajter som finns på internet, och själva brukar vi använda Momondo .

 

Vi gillar Momondo just för att man kan söka på flyg till en stad, och hem från en annan.

Perfekt för den som kanske vill börja sin resa i Johannesburg, men resa hem från Kapstaden. Isåfall ska man använda deras “multi city” funktion. 

 

Inrikesflyg

Sydafrika är ett väldigt stort land så många ggr lönar det sig att boka ett inrikesflyg mellan vissa sträckor för att korta ned tiden i bil/ hinna med så mycket som möjligt under sin Sydafrika resa.

Förutom South African Airways och British Airways som oftast dyker upp om man söker flyg hos exempelvis Momondo, så finns det även två sk “lågpris” bolag:

Kulula Air

Mango Airlines

Båda dessa bolag är pålitliga och vi har själva flugit med dem båda.

De större flygbolagen använder sig också av deras plan och ofta har man sk “code share” så även om man bokat sitt flyg säg hos British Airways, så kan det hända att man får åka i ett av Kululas flygplan.